Маркування продукції : Як обирати якісне та безпечне.
Вчора разом з висококласним технологом Вікторією Павловською, яка багато років займається вивченням та розробкою технологій безпечної харчової продукції та приділяє особливу увагу значенню нанесеної інформації на пакуванні харчових продуктів, провели лекцію - презентацію для слухачів Університету третього віку на тему
Маркування продукції : Як обирати якісне та безпечне.
Розбиралися в тонкощах маркування, що означають загадкові E- коди, як відрізнити справжній органічний продукт від маркетингових пасток.
Чому важливо читати склад, що означають виділені слова та що приховують дрібні літери на упаковці.
Головний висновок : уважний споживач - здоровий споживач!
Дякую за доступний зрозумілий виклад матеріалу, цікаві запитання та жваві обговорення.
P.S. Вареники від Алли Перехрест були без маркування, але дуже добренні!!!