Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Торгівля людьми досі існує. Людина – не товар!!!

Дата: 26.07.2024 13:27
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

 

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми в Комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» відбувся захід з дітьми прийомних та опікунських сімей  «Торгівля людьми досі існує. Людина – не товар!!!».

        Незважаючи на те, що ми живемо в ХХІ столітті, торгівля людьми досі існує і вважається одним із найприбутковіших видів незаконної діяльності. Торгівля людьми або работоргівля – це незаконне використання людини з метою збагачення.

       Торгівля людьми – це злочин, за вчинення якого в Україні передбачено кримінальну відповідальність на строк до 15 років позбавлення волі.

            На жаль, діти часто також стають жертвами торговців людьми. Основний спосіб втягнення дітей в торгівлю людьми – це пропонування привабливих умов. Важливо відзначити, що вербувальники заманюють дітей не тільки бідних, але і з цілком благополучних родин.  Саме тому було проведено окрему роз’яснювальну роботу для підлітків, як не потрапити в небезпечну ситуацію. Дітям  пояснено, які є етапи і форми торгівлі людьми, а також  основні правила спілкування на вулиці та в соціальних мережах. Під час заходу було переглянуто відеоматеріал і обговорено про зроблені висновки для себе після перегляду. З відповідей дітей зрозуміло, що вони знають про існування такої проблеми та усвідомлюють, які наслідки для них можуть бути на все життя.

         Жертвою торгівлі людьми може стати будь – хто!!! Не стань жертвою торгівлі людьми.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень