Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ДИТИНА САМА ДОМА

Дата: 15.07.2024 08:54
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Ювенальна поліція Черкащини звертається до батьків із закликом не залишати дітей самих вдома без нагляду. Навіть короткочасне перебування дитини на самоті може призвести до непередбачуваних і небезпечних ситуацій. Поліцейські нагадують про необхідність постійної уваги та турботи з боку дорослих, особливо в періоди літніх канікул, коли діти мають більше вільного часу. Правоохоронці рекомендують батькам організувати нагляд за дітьми або залучити до цього відповідальних дорослих, якщо їм потрібно відлучитися.

🔸Ось кілька важливих порад для батьків:

🏡Навчайте правилам безпеки: Поясніть дитині, що не можна відкривати двері незнайомцям, користуватися електроприладами без нагляду та гратися з небезпечними предметами.

🤱🏻Організуйте нагляд: Якщо потрібно залишити дитину вдома, попросіть наглянути за нею родичів, сусідів або знайомих, яким ви довіряєте.

☎️Залишайте контакти: Переконайтеся, що дитина знає ваш номер телефону та контакти інших близьких людей, до яких можна звернутися у разі потреби.

🙅🏻‍♀️Встановіть правила: Обговоріть з дитиною, що їй дозволено робити, а що ні під час вашої відсутності, і чітко окресліть ці межі.

🔒Перевірте безпеку дому: Забезпечте, щоб всі небезпечні предмети та речовини були недоступні для дитини.

🔸Завдяки таким простим, але важливим заходам можна значно знизити ризики та забезпечити безпеку дітей у будь-яких ситуаціях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень