Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Семінар-практикум «Реалізація мети базової середньої освіти через модельні програми з української мови для 5-6 класів НУШ»

Дата: 24.01.2022 10:19
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

24.01.2022 КУ «Ротмістрівський  ЦПРПП» було проведено дистанційний семінар-практикум «Реалізація мети базової середньої освіти через модельні програми з української мови для 5-6 класів НУШ», де розглянуто особливості модельних програм з української мови та літератури для 5-9 класів НУШ, затверджених МОНУ. Учителям запропоновано  перегляд презентаційних відео від авторів програм, працювали також з їх PDF-версіями. Свої думки про «плюси» та «мінуси» кожної вони висловлювали в онлайн-просторі, використовуючи сервіс Jamboard.

Щодо викладання української літератури в 5-6 класах НУШ, то серед аналізованих перевагу було надано модельній програмі з української літератури, яку розробили Архипова В. П., Січкар С. І та Шило С. Б. 

Жваву дискусію викликав вибір модельної програми для викладання української мови: думки розділились порівну між двома, затвердженими на сьогодні МОНУ. Тому для остаточного вибору вчителям буде надіслано робочі матеріали за наслідками семінару, ознайомившись з якими, вони зможуть зробити остаточний вибір  у вайбер-групі спільноти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень