Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Модельні програми та методичний інструментарій реалізації їх цілей для формування ключових компетентностей та наскрізних умінь на уроках історії в 5-6 класах НУШ

Дата: 09.12.2021 11:36
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

09.12.2021 директором КУ «Ротмістрівський ЦПРПП» Савченко О. Г. проведено семінар-практикум «Модельні програми та методичний інструментарій реалізації їх цілей  для формування ключових компетентностей та наскрізних умінь на уроках історії в 5-6 класах НУШ».

Значну допомогу в організації та проведенні заходу надали тренерки громадянської та історичної галузі Іващенко Н. В. (Ротмістрівський ліцей) та Лихолай В. В. (Ташлицький ліцей).

Завдяки інтерактивному підходу до проведення семінару (використання групової роботи у сервісі онлайн-конференцій Zoom) учасниці не лише зреалізували завдання семінару-практикуму (проаналізували модельні програми з історії для 5-6 класів НУШ, вибравши пріоритетні - «Вступ до історії України та громадянської освіти. 5 клас» (автори Бурлака О.В. та ін) та «Історія України. Всесвітня історія. 6 клас» (автори Піскарьова І.О. та ін.) -, розглянули особливості побудови уроку історії НУШ та прийоми реалізації його завдань), а й поповнили свої знання інформацією про використання сервісів Jamboard, Zoom, зокрема, для організації дистанційного навчання.

За матеріалами методичного заходу учасницям буде надано потрібні для подальшої роботи матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень