Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Мистецтво

Дата: 29.11.2021 11:21
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

29.11.2021 директором КУ «Ротмістрівський ЦПРПП» Савченко О.  Г.  спільно з керівником спільноти учителів мистецтва Конопадою І. А. було проведено семінар–практикум «Сучасні підходи до навчання здобувачів освіти як засіб реалізації завдань інтегрованого курсу «Мистецтво» в 5-6 класах НУШ.

Під час онлайн-семінару було

  • пропрацьовано сутність поняття модельна програма;
  • презентовано  модельні програми для вивчення мистецтва у 5-6 класах НУШ (своїми думками з приводу особливостей модельних програм, затверджених МОНУ, поділилися Удовенко Л. В., учитель мистецтва Ротмістрівського ліцею, Ратушна О. В., учитель мистецтва Мельниківської гімназії, Лехмус В. І., учитель мистецтва Носачівської гімназії, Перехрест С. С., учитель мистецтва Ташлицького ліцею);
  • обговорено структурні та технологічні особливості сучасного уроку мистецтва.

У ході розгляду питань, винесених для обговорення на даному заході, цінним виявився як досвід вчителів, які вже викладають мистецтво у 1-4 класах НУШ (Ратушна О. В., Лехмус В. І.), так і досвід педагогів, що читають даний предмет у 8-11 класах (Удовенко Л. В., Конопада І. А.). У результаті спільнота вчителів мистецтва Ротмістрівської громади зробила вибір на користь 2  програм, над реалізацією яких можна працювати у 5-6 класах НУШ. Вибір же пріоритетної – завдання для подальшої роботи спільноти, для чого за наслідками семінару-практикуму учасникам буде надано відповідні робочі матеріали.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень