Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Продовжується перевірка роботи соціальних робітників .

Дата: 15.04.2024 10:12
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

  09 квітня 2024 року директором комунального закладу Лідією Зайвою,  та завідуючою відділеннями  Людмилою Жук,  проведено  перевірку надання   соціальних послуг, що надаються соціальними робітниками сіл Макіївка Таїсією Бойко та с.Б.Макіївка Людмилою Рибалко.         

   Також  була доставлена та вручена гуманітарна допомога для  жителів цих  сіл .

   Спочатку року вже здійснено контроль за роботою всіх соціальних робітників відділення догляду вдома та обстежено умови проживання  86 підопічних.

   На час  перевірки всі соціальні робітники знаходилися на робочому місці згідно з маршрутними листами. Послуги одиноким непрацездатним громадянам надавалися в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом  та одинокими. У період воєнного стану соціальні робітники працюють у посиленому режимі,забезпечують підопічних всім необхідним: продуктами харчування, товарами першої необхідності, медикаментами,  оплачують комунальні послуги та розпочали роботу з допомоги підопічним на присадибних ділянках.

  Відвідано 14 одиноких непрацездатних громадян похилого віку  цих сіл.

       Працівники відповідально, уважно, з повагою ставляться до підопічних та морально їх підтримують, завжди знаходять спільну мову з ними, допомагають  їм поратися по господарству,   намагаються всіх вчасно забезпечити продуктами харчування та ліками та  надають інші послуги, передбачені індивідуальним планом.

Всі одинокі, яких відвідали,  щиро дякували за своєчасне та якісне надання соціальних послуг соціальними робітниками,  людяність,доброту та порядність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень