Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

34 сесія VIIІ скликання 13.12.2023

Дата: 23.12.2023 11:08
Кількість переглядів: 54

 

  1. Про внесення змін до плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської сільської територіальної громади (СТГ) на 2023 рік.
  2. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2022 № 24-12/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2023рік» (23508000000).
  3. Про передачу майна Ротмістрівської сільської ради військовій частині А4967 як гуманітарної допомоги.
  4. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 15.11.2021 № 13-8/VIII «Про затвердження об’єкту комунальної власності Ротмістрівської сільської ради».
  5. Про проведення інвентаризації земельної  ділянки комунальної власності за межами населеного пункту с. Носачів.
  6. Про продовження Данч Світлані Іванівні терміну дії договору оренди землі для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с.Ротмістрівка.
  7.  Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «МТС» Альфа-Агро» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах населеного пункту с. Куцівка, вул. Шевченка, 21.
  8.  Про надання квартирно-експлуатаційному відділу міста Черкаси Міністерства оборони України дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зі зміною цільового призначення) для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  9.  Про надання квартирно-експлуатаційному відділу міста Черкаси Міністерства оборони України дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  10.  Про затвердження проекту додаткової угоди про внесення змін до договору оренди землі від 28.10.2009.
  11.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  13.  Про припинення права користування земельною ділянкою.
  14.  Про відмову Паталяку Федору Дмитровичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  15.  Про відмову Бойку Олександру Івановичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  16. Про встановлення надбавки за вислугу років сільському голові Ротмістрівської сільської ради Володимиру Ховайбі.
  17.  Про надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань сільському голові Ротмістрівської сільської ради Володимиру Ховайбі.
  18.  Про умови оплати праці сільському голові Ротмістрівської сільської ради Володимиру Ховайбі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень