A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

На варті доброти…

Дата: 08.03.2024 10:02
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Для того, щоб одинокі громадяни та інваліди відчували себе потрібними, були зігріті та оточені турботою колектив комунального закладу постійно працює над розширенням та вдосконаленням комплексу соціальних послуг, аби ці послуги надавались якісно й кваліфіковано.

 Так з спочатку березня  2024 року директором комунального закладу Лідією Зайвою та  завідуючою відділеннями Людмилою Жук було проведено моніторинг роботи соціальних робітників сіл Самгородок Галини Думаленко та с.Куцівка Ольги Герасименко,а також відвідано 2 сімє’ї з СЖО.

Під час моніторингу  було відвідано 8 одиноких та 4 одинокопроживаючих громадян, які знаходяться на обслуговуванні. Крім того була доставлена та вручена гуманітарна допомога,одяг та продукти харчування  громадянам для цих сіл.

Всі соціальні робітники знаходилися на робочому місці згідно маршрутного листа. При спілкуванні ми  відчули,що вони  ввічливо та з повагою ставляться до отримувачів соціальних послуг, дотримуються професійних та етичних норм,принципу конфіденційності, вчасно вирішують проблемні питання своїх підопічних.

Толерантна, добра, уважна Галина Думаленко легко знаходить спільну мову з підопічними, допомагає їм поратися по господарству, морально їх підтримує та  надає інші послуги, передбачені індивідуальним планом.

Ольга Герасименко у своїй роботі проявляє працьовитість, відповідальність, турботу та повагу  до одиноких, добросовісно виконує свої посадові обов’язки, своєчасно реагує на всі  прохання  підопічних, намагається забезпечити всіма необхідними товарами, продуктами харчування, одягом, ліками, вчасно турбується про забезпечення паливом та оформляє їм субсидію.

Щирі слова подяки про  наших соціальних робітників ми почули  від усіх відвіданих підопічних, які тепло відгукуються про них, дякують за людяність, доброту та порядність. Це ще раз підтверджує необхідність такої соціальної служби, працівники якої огортають турботою кожного самотнього жителя Ротмістрівської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень