Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Працівники комунального закладу підводили підсумки роботи за 2023 рік

Дата: 29.02.2024 15:23
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

 

На початку року комунальний заклад завжди підводить підсумки своєї роботи за попередній рік, це стало вже традицією, необхідною для розуміння повної картини роботи закладу та для кращого бачення майбутніх шляхів розвитку. Цей рік не став винятком, а тому 28 лютого 2024 року відбулася підсумкова нарада колективу, яка підвела підсумки роботи та поставила задачі на 2024 рік.

 На нараді були присутні усі працівники закладу, а  також були запрошені працівники сільської ради:  начальник управління соціального захисту та охорони здоров’я Ротмістрівської сільської ради  Ірина Неживенко та спеціаліст відділу Яна Бузун.

Слово для доповіді  першою взяла  директор комунального закладу  Лідія Зайва.

Станом на 01.01.2023 року виявлено  750 осіб, які потребували соціального обслуговування всіма відділеннями комунального закладу, фактично обслужено 712, що складає 94,9 відсотка.

 Жоден аспект діяльності закладу не залишився без уваги спеціалістів, зокрема і надання соціальних послуг в умовах воєнного стану.

   По повному  аналізу  роботи  по всіх відділеннях за 2023 рік доповіла завідуюча відділеннями Людмила Жук .

  Станом на 01.01.2023 року відділенням   соціальної допомоги  догляду вдома  обслуговувалося – 183чол. Вибуло з початку року з обслуговування 30осіб.

  Додатково виявлено і взято на обслуговування – 18 осіб. Обслужено  з початку року 201 особа,що становить 88,9 відсотки.

Соціальними  робітниками  за 2023 рік надано -44729 послуг, в середньому  на одного підопічного  надано 34,8 послуги,здійснено -11426 відвідувань.

У центрі будь-якої діяльності працівника соціальної сфери знаходиться людина, її потреби. А тому всі соціальні робітники та працівники надають соціальні послуги відповідно до Державних стандартів, дотримуються усіх вимог та засад нормативних документів по кожному відділенню.

На території    Ротмістрівської громади діють  у 6 селах діють клуби та любительські об’єднання, ветеранів, успішно працює  Університети ІІІ віку.

   У 2023 році  ми спромоглися  відкрити 1 клуб ветеранів  в с.Носачів та 2 любительських об’єднань  в селах Ташлик  та Б.Макіївка.

При комунальному закладі продовжує роботу швейна майстерня в          с. Ротмістрівка.   За 2023 рік послуги по  пошиттю та ремонту одягу надано 138 особам з них 59 військовослужбовцям.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

У 2023 році фахівці відділення  організації надання соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді надавали такі послуги: соціальний супровід, представництво інтересів, інформування, консультування.

Одним із пріоритетних напрямків роботи відділення організації надання  соціальних послуг для сім'ї, дітей та молоді є попередження негативних наслідків від різних складних життєвих обставин у родині, особливо в сім’ях з дітьми, та надання їм відповідної допомоги для уникнення кризових ситуацій.

У 2023 році на обліку у відділенні  перебувало 10 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дві з яких на супроводі перебували двічі за рік. У цих сім’ях виховується 19 дітей. Та 3 прийомні сім’ї, у яких виховується 5 дітей.

Є значні результати роботи фахівців відділення.

На належному рівні в комунальному закладі поставлена інформаційно-роз’яснювальна робота. Створено сайт комунального закладу  при Ротмістрівській сільській раді,  на якому постійно висвітлюється його робота.

Протягом  2023 року висвітлено  на сайті –69 матеріалів .                  

Підсумкова нарада завершилася озвученням наказу директора терцентру «Про підсумки роботи територіального центру за 2023 рік та пріоритетні завдання на 2024 рік».

  Подякувала за ефективну роботу, за добрі справи та людське ставлення  до своїх підопічних.

    Відмітила, настільки згуртований колектив, що незначні прогалини  в роботі непомітні.

    Чай  та смаколики  за « сімейним » столом  завершився сюрпризом  від закладу – подаруночки, які  будуть нагадувати  спільну  таку потрібну        роботу !!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень