Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

32 сесія VIIІ скликання 20.10.2023

Дата: 25.10.2023 15:54
Кількість переглядів: 89

 

 

  1. Про програму підтримки військових частин Збройних Сил України, інших військових формувань, розташованих на території Ротмістрівської сільської територіальної громади, на 2023-2025 роки.
  2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2021 № 16-3/VIІІ «Про виконання комплексної програми «Турбота» Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021 рік та затвердження комплексної програми «Турбота» Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2022-2025 роки».
  3. Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.
  4. Про затвердження положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Ротмістрівської сільської ради.
  5. Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Носачівська гімназія Ротмістрівської сільської ради».
  6. Про внесення змін до рішення сільської ради від 16.08.2019 № 30-2/VII «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Ротмістрівської сільської ради».
  7. Про перейменування комунального закладу «Ротмістрівський ліцей Ротмістрівської сільської ради».
  8. Про створення груп подовженого дня у закладах загальної середньої освіти Ротмістрівської сільської ради у 2023-2024 навчальному році.
  9. Про внесення змін до плану економічного і соціального розвитку Ротмістрівської сільської територіальної громади (СТГ) на 2023 рік.
  10. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2022 № 24-12/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2023рік» (23508000000).
  11. Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2022 № 24-14/ VIІІ «Про встановлення плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти Ротмістрівської сільської ради на 2023 рік».
  12.  Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2022 № 24-13/ VIІІ «Про встановлення плати за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти».
  13.  Про внесення змін до рішення сільської ради від 06.08.2021 № 10 – 6/VIIІ «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності».
  14.  Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 14.03.2023 № 26 - 6/VIII «Про надання згоди на поділ земельної ділянки в межах населеного пункту с. Носачів за кадастровим номером 7123785500:01:001:0228».
  15.  Про намір продажу нежитлового приміщення (господарська будівля) в с.Самгородок, вул. ім. Степана Педченка, 37.
  16.   Про припинення з приватним акціонерним товариством «Київстар» договору оренди земельної ділянки, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  17.  Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» у користування на умовах оренди земельної ділянки, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  18.  Про припинення з приватним акціонерним товариством «Київстар» договору оренди земельної ділянки, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Куцівка.
  19.  Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» у користування на умовах оренди земельної ділянки, для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Куцівка.
  20.  Про надання згоди на поділ земельної ділянки в межах населеного пункту с. Макіївка, вул. Коваленків,7 за кадастровим номером 7123784000:01:002:0226.
  21.   Про надання Питряєву Роману Казиміровичу дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для сінокосіння і випасання худоби за межами села Носачів.
  22.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з інвентаризації земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту

с. Ротмістрівка.

  1.  Про надання Жданову Володимиру Івановичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  2.  Про надання Косенку Василю Миколайовичу дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Ротмістрівка, вул. Молодіжна, б/н.

  1.  Про надання Нечипоренко Катерині Михайлівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння в межах населеного пункту с. Мельниківка.
  2.  Про надання Войціху Олексію Вікторовичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах населеного пункту с.Носачів.
  3.  Про надання Костенко Раїсі Іванівні дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах населеного пункту с. Носачів.
  4.  Про надання Писанці Леонорі Юріївні земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Носачів.
  5.  Про надання сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Мельниківське» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності за межами населеного пункту с. Мельниківка.
  6.  Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної форми власності за межами с. Куцівка.
  7.  Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «МАКЛАУТ-ЧС» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій в межах населеного пункту с. Ташлик.
  8.  Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій в межах населеного пункту с. Ковалиха.
  9.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту та надання згоди на укладення договору земельного сервітуту за межами населеного пункту с.Ротмістрівка (опора № 63).
  10.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою встановлення земельного сервітуту та надання згоди на укладення договору земельного сервітуту за межами населеного пункту с.Ротмістрівка (опори № 72,73,74).
  11.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою встановлення земельного сервітуту та надання згоди на укладення договору земельного сервітуту за межами населеного пункту с.Ковалиха (опори № 42 та 43).
  12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою встановлення земельного сервітуту та надання згоди на укладення договору земельного сервітуту за межами населеного пункту с.Ковалиха (опора № 30).
  13.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  14.  Про припинення права користування земельною ділянкою.
  15.  Про відмову Ситник Галині Іванівні у наданні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  16.  Про відмову у передачі земельних ділянок з комунальної до державної власності.
  17.  Про відмову Волинцю Віталію Васильовичу у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  18.  Про відмову Волинець Лідії Петрівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  19.  Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2021 № 16-5/VIII «Про програму благоустрою населених пунктів Ротмістрівської сільської ради на 2022 - 2024 роки».
  20.  Про перейменування вулиці Лиса Гора на провулок Лиса Гора в с.Санжариха Черкаського району Черкаської області.
  21.  Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Куцівка.
  22.  Про надання фермерському господарству «Агро-Носачів» земельних ділянок у користування на умовах оренди під проектними польовими дорогами за межами населеного пункту с. Носачів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень