Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Ротмістрівка

Дата: 21.02.2024 11:06
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

УКРАЇНА

РОТМІСТРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ

 

14.02.2024                                                                                    36 28/VIIІ

 

Про затвердження технічної документації

про нормативну грошову оцінку земельної

ділянки комунальної власності для

розміщення та експлуатації  об’єктів

і споруд телекомунікацій за межами

населеного пункту с. Ротмістрівка

 

 Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 15,18,20,23 Закону України «Про оцінку земель», статті 201 Земельного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 №1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок», розглянувши технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності площею 0,1296 га для розміщення та експлуатації  об’єктів і споруд електронних комунікацій, Черкаська область, Черкаський район, Ротмістрівська сільська рада, розроблену фізичною особою - підприємцем Жук Мариною Миколаївною, з метою економічного регулювання земельних відносин при визначенні розміру орендної плати за земельну ділянку комунальної власності, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності площею 0,1296 га для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного         с. Ротмістрівка. Кадастровий номер земельної ділянки 7123787200:02:002:0087.
  2. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки комунальної власності площею 0,1296 га для розміщення та експлуатації  об’єктів і споруд телекомунікацій за межами населеного пункту с. Ротмістрівка станом на 2023 рік становить 187 038,72 грн. (сто вісімдесят сім тисяч тридцять вісім  гривень 72 копійки ) та підлягає щорічній індексації відповідно до вимог діючого законодавства.
  3. Оприлюднити дане рішення на сайті сільської ради (https://rotmistrivska-gromada.gov.ua).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони природи та екології.

 

 

 

 

Сільський голова                                                           Володимир ХОВАЙБА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень