A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДНОВА:UA – НАЦІОНАЛЬНА ПРОГРАМА ЗАЛУЧЕННЯ МОЛОДІ ДО ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

Дата: 19.02.2024 09:23
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Цей Конкурс пропозицій (КП) проводиться проєктами UNDP «Підтримка громадянського суспільства та молоді» (ПГСМ) і «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною».

1 січня 2023 року UNDP в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії розпочала реалізацію проєкту «Демократизація та права людини 2023–2026», у рамках якого до 31 грудня 2026 року реалізовуватиметься субпроєкт «Підтримка громадянського суспільства та молоді» (ПГСМ). Проєкт має тривимірний формат і завдання.

По-перше, розгортаючись передусім на локальному рівні, він має на меті посилити організації громадянського суспільства задля забезпечення активної участі громадянського суспільства у зміцненні стійкості України, процесах сталого відновлення та розвитку й налагодження зв’язку між чинними ОГС та молодіжними групами, особливо новоствореними ініціативами (які з’явилися після лютого 2022 року), що сприятиме взаємному збагаченню навичками. 

По-друге, проєкт втілюється на центральному рівні для створення більш сприятливого політичного середовища для ОГС та підтримки національного «молодіжного механізму». На національному рівні UNDP також співпрацює з Міністерством молоді та спорту України (далі — Мінмолодьспорт) над трансформацією Програми «Молодіжний працівник», розробляючи додаткові вправи з розвитку спроможності, курси та навчальні заходи для молодіжних працівників і допомагаючи Українському молодіжному фонду розпочати роботу. Проєкт ПГСМ надає ОГС підтримку у моніторингу впровадження молодіжної політики національного рівня, оцінюванні прогресу та окресленні сфер, що потребують додаткових зусиль. 

По-третє, проєкт ПГСМ покликаний підтримати активну участь української молоді у відновленні України шляхом розвитку навичок громадянської участі та лідерства. ПГСМ підтримує молодіжні проєкти та ознайомлює молодих жінок і чоловіків зі специфікою роботи органів місцевого самоврядування для реалізації ініціатив із соціальної згуртованості відповідно до місцевих потреб. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень