A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

РОЗПОЧАТО ПРИЙНЯТТЯ ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ

Дата: 15.02.2024 10:22
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

РОЗПОЧАТО ПРИЙНЯТТЯ ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ПРО ВІДШКОДУВАННЯ ВАРТОСТІ ПРЕПАРАТІВ ДЛЯ БЕЗОПЛАТНОГО ТА ПІЛЬГОВОГО ВІДПУСКУ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ЗА РЕЦЕПТАМИ ЛІКАРІВ У РАЗІ АМБУЛАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ, В ТОМУ ЧИСЛІ НАРКОТИЧНИХ, ПСИХОТРОПНИХ ТА ОТРУЙНИХ ЗАСОБІВ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 серпня 1998 року №1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань»  зі змінами та доповненнями, з метою забезпечення доступності лікарських засобів на території Ротмістрівської територіальної громади.

Відділ соціального захисту  та охорони здоров’я Ротмістрівської  сільської ради повідомляє про визначення суб’єктів господарювання, які будуть здійснювати відпуск лікарських засобів хворим, які належать до окремих груп населення  та за певними категоріями захворювань на підставі виписаних рецептів.

УМОВИ: аптечні заклади повинні бути розташовані на території Смілянської міської територіальної громади та мати ліцензію на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами, в тому числі наркотичними, психотропними та отруйними засобами, бути готовими працювати в борг з відстроченням терміну платежу та до постійного контролю виконання договору.

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, ЯКІ НЕОБХІДНО НАДАТИ:

 - лист-пропозиція про бажання укласти договір про відшкодування вартості лікарських засобів для амбулаторного лікування хворим, які належать до окремих груп населення та за певними категоріями захворювань;

- виписка з ЄДР;

- копія ліцензії;

- перелік лікарських засобів, які підлягають відшкодуванню, із зазначенням ціни   станом на 01.02.2024 року.

Перевага буде надаватися тим суб’єктам господарювання, які відповідають вищеназваним вимогам та запропонують найнижчі ціни.

Документи подавати до 20 лютого 2024 року у відділ соціального захисту та охорони здоров’я   Ротмістрівської сільської ради.                                (с. Ротмістрівка, вул. Михайлівська,18).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень