Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Діти твої, мої, наші!

Дата: 06.02.2024 09:57
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

   Просту істину, що чужих дітей не буває, а « діти є твої, мої, наші» - доводить на життєвому прикладі голова прийомної сімї із с. Санжарихи Середа Петро Якович.

   Сімейна атмосфера наповнена добром та любовю, повагою та щирістю. Батьки створюють умови для виховання не на один день, а з прицілом на майбутнє. « Прийняти дітей у свою сім’ю , щоб просто виростити -  це не для нас, а вивчити, дати професію, забезпечити необхідним і головне, розгледіти в кожному талант та дати можливість його реалізувати – то це наше»,- говорить Петро Якович.

    Його сім’я активна і часто відвідують різноманітні заходи. Нещодавно, після відбору для участі в проекті психо-соціальної реабілітації та адаптації дітей благодійного фонду « Мама плюс Я», який проводився в Києві, серед 12 сімей з України, була і сім’я Середи.

     Неймовірні емоції і дітей і дорослих…Подарунки, зустріч з артистами «дизель шоу» та іншими виконавцями надихнули на сімейний виступ перед великою аудиторією.

     Чотири дні, як одна хвилина пройшли цікаво і з користю. Від професійного фотографа світлини будуть пізніше, а любительські додаємо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень