Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

30 сесія VIIІ скликання 14.07.2023

Дата: 20.07.2023 09:52
Кількість переглядів: 65

 

  1. Про затвердження програми підтримки регіонів, найбільш постраждалих внаслідок агресії російської федерації на 2023-2025 роки.
  2. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2020 № 3 - 12 /VIІI «Про програму «Екологія» Ротмістрівської сільської ради на 2021-2023 роки».
  3. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.05.2023 № 28-3/VIII «Про програму «Поліцейський офіцер громади» Ротмістрівської сільської ради на 2023-2025 роки».
  4. Про зміни до рішення сільської ради від 20.11.2020 № 47-11/VІІ «Про створення Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради».
  5. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 29.10.2021 № 12-3/VIII «Про затвердження Положення про старосту та Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости старостинських округів Ротмістрівської сільської ради».
  6. Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної  власності  Ротмістрівської  сільської  ради.
  7. Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року.
  8. Про присвоєння старості Макіївського старостинського округу чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.
  9. Про присвоєння старості Ташлицького старостинського округу чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.
  10.  Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2022 № 24-12/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2023рік» (23508000000).
  11.  Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства «Ротмістрівське» Ротмістрівської сільської ради.
  12.  Про намір передачі частини нежитлового приміщення будинку культури в оренду в с. Макіївка, вул. Центральна,18.
  13.  Про припинення з Діхтярем Миколою Васильовичем договору оренди землі для сінокосіння та випасання худоби в межах населеного пункту с. Ташлик.
  1. Про надання Діхтяр Ганні Володимирівні земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Ташлик.
  2.  Про надання Писанці Леонорі Юріївні земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби за межами населеного пункту с. Носачів.
  3.  Про надання Тихенку Анатолію Івановичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння в межах населеного пункту с. Мельниківка.
  4.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок за межами населеного пункту с. Ковалиха.
  5.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки землі населених пунктів с. Мельниківка.
  6.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки землі населених пунктів с. Макіївка та с. Буда-Макіївка.
  7.  Про проведення інвентаризації земельної  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с.Санжариха.
  8.  Про затвердження найменування провулку в с. Санжариха Черкаського району Черкаської області.
  9.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  10.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах населеного пункту с.Ротмістрівка, вул. Шевченка,55б.
  12.  Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності для рибогосподарських потреб за межами с. Куцівка.
  13.  Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності для рибогосподарських потреб за межами сіл Куцівка та Ротмістрівка.
  14.  Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності.
  15.  Про припинення права користування земельною ділянкою.
  16. Про надання частини відпустки сільському голові Володимиру Ховайбі.
  17. Про затвердження коригованої кошторисної документації «Капітальний ремонт містка (вул.Максима Рильського) в с. Ротмістрівка Черкаського району Черкаської області».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень