A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Надання якісних соціальних послуг та вчасний моніторинг – результат нашої роботи.

Дата: 14.09.2023 13:12
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

Для того, щоб одинокі громадяни та інваліди відчували себе потрібними, були зігріті та оточені турботою, колектив комунального закладу постійно працює над розширенням та вдосконаленням комплексу соціальних послуг, аби ці послуги надавались якісно й кваліфіковано.

 Періодично один раз на рік перевіряється робота соціальних робітників.          

 Ось і нещодавно завідуючою відділеннями комунального закладу Людмилою Жук та  фахівцем із соціальної роботи Любов’ю Тереховською було здійснено перевірку якості роботи соціального  робітника  села Мельниківка Юрія Зеленого.

      Юрій Іванович  один чоловік у суто жіночому колективі серед соціальних робітників,  працює вже понад 10 років. Сьогодні на  обслуговуванні  в нього 10 одиноких, які виглядають і чекають його, бо він для них   не тільки робітник, а й порадник, людина,  якій можна розповісти про свою біль і радість. Зелений Ю.І. жодного доручення своїх підопічних  не залишає без уваги,  вміє до кожного знайти підхід, вислухати, дати пораду,  розрадити, доставляє їм продукти харчування, ліки,  вносить воду, паливо, здійснює дрібні ремонти у дворі та оселі,  допомагає в кого не має родичів зібрати  вирощену  городину. Старенькі чекають його, як сина, адже він надзвичайно  добра і милосердна людина, ніколи ні в чому їм не відмовляє.

     Під час перевірки було  відвідано 6 одиноких  громадян, які знаходяться на обслуговуванні.  Приємно, що в усіх домівках підопічних, яких ми відвідали, було прибрано, всі забезпечені паливом.

    Теплі слова та подяка від підопічних за якісне та своєчасне надання соціальних послуг - це  оцінка нашої роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень