A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

День Державного прапора України

Дата: 23.08.2023 12:04
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

 

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» щиро вітає жителів громади з Днем Державного прапора України.

          Щороку 23 серпня всі українці вшановують національний жовто-блакитний стяг – один  з головних символів нашої державності. З початку війни наш прапор став найвідомішим у світі. Всюди, де майорить стяг жовто-блакитного кольору, вшановують людські цінності, демократію та свободу слова. Він уособлює в собі незламність, волю, силу духу, безмежну любов до Батьківщини, стійкість та витривалість. У кожного українця та українки вдома є цей невід’ємний атрибут нашої незалежності, і зараз кожен з нас пишається тим, що ми можемо жити під цим стягом. Українські прапори з написами наших героїв зберігаються в світових державних установах, де вирішуються важливі питання всього людства, і вважаються священними.

          Із давнього періоду нашої історії жовто-блакитний прапор вів нас до свободи, до самостійності та добробуту, а сьогодні він веде українців до перемоги над всесвітнім злом. Нехай сила нашого стягу вбереже Україну від біди та додасть нам усім упевненості в завтрашньому дні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень