Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

№3 від 29.03.2023

Дата: 05.04.2023 08:30
Кількість переглядів: 47

 

  1. Про план заходів щодо проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та дня благоустрою сіл та селищ Ротмістрівської сільської ради.

20.Про внесення змін  до  рішення виконавчого комітету від 31.03.2021

№ 22  «Про затвердження Положення про комісію з надання адресної матеріальної допомоги при виконавчому комітеті Ротмістрівської сільської ради, її складу та Порядку надання адресної  матеріальної допомоги громадянам, які проживають на території Ротмістрівської сільської ради».

21 . Про затвердження Положення  про порядок проведення конкурсу з надання послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Ротмістрівської сільської ради.

22 . Про проведення та оголошення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Ротмістрівської  сільської ради.

23. Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою.

24. Про направлення Смірнова Олександра Юрійовича до комунального закладу «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини» Черкаської обласної ради.

25. Про затвердження кошторисної  документації «Капітальний ремонт частини покрівлі комунального закладу Ротмістрівський ліцей Ротмістрівської сільської ради за адресою: вул. Миру, 111 с. Ротмістрівка Черкаської області».

26. Про затвердження кошторисної документації «Капітальний ремонт приміщень укриття будівлі КЗ Макіївський ліцей Ротмістрівської сільської ради за адресою: вул. Центральна, 24 с. Макіївка Черкаської області».

27. Про затвердження кошторисної документації «Капітальний ремонт приміщень укриття будівлі КЗ Ротмістрівський ліцей Ротмістрівської сільської ради за адресою: вул. Миру, 111 с. Ротмістрівка Черкаської області».

28. Про затвердження кошторисної документації «Капітальний ремонт приміщень укриття будівлі КЗ Ташлицький ліцей Ротмістрівської сільської ради за адресою: вул. Краснова, 40 с. Ташлик Черкаської області».

29. Про затвердження кошторисної документації «Капітальний ремонт приміщень укриття будівлі Ташлицький сільський будинок культури за адресою: вул. Б. Хмельницького, 14 с. Ташлик Черкаської області».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень