Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

27 сесія VIIІ скликання 28.04.2023

Дата: 03.05.2023 10:23
Кількість переглядів: 61

 

  1. Про програму підтримки діяльності органів виконавчої влади на 2023-2025 роки.
  2. Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської територіальної громади за І квартал 2023 року.
  3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2021 № 16-3/VIІІ «Про виконання комплексної програми «Турбота» Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021 рік та затвердження комплексної програми «Турбота» Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2022-2025 роки».
  4. Про внесення змін до рішення  Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2022 № 24-12/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2023рік» (2350800000).
  5. Про прийняття у комунальну власність шкільного автобуса.
  6. Про затвердження норми та ліміту використання палива для шкільного автобуса.
  7. Про передачу комунального майна в господарське відання комунальному підприємству «Ротмістрівське» Ротмістрівської сільської ради.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в межах населеного пункту с.Ротмістрівка, вул. Мілованова,17.
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності в межах населеного пункту с.Ротмістрівка, вул. Михайлівська, 44.
  10. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «МАКЛАУТ-ЧС»

дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в межах населеного пункту с. Ташлик.

  1. Про надання Петряєвій Олені Михайлівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення у користування на умовах оренди для  сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Носачів.
  1. Про надання публічному акціонерному товариству «Черкасиобленерго» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту.
  2. Про припинення з приватним акціонерним товариством «Київстар» договору оренди земельної ділянки під базовою станцією стільникового зв’язку в межах населеного пункту с. Макіївка.
  3. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» у користування на умовах оренди земельної ділянки під базовою станцією стільникового зв’язку в межах населеного пункту с. Макіївка.
  4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки частини земель Ротмістрівської сільської територіальної громади                        с. Ротмістрівка та с-ща Вовківка Черкаського району Черкаської області.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  6. Про продаж Маламужу Олександру Івановичу земельної ділянки

сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства.

18. Про продаж Сліпенку Віктору Марковичу земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства.

  1. Про затвердження Теплусі Ользі Василівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для городництва в межах населеного пункту с. Ленське, вул. Яблунева, 12.
  2. Про затвердження Петряєву Роману Казиміровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Носачів.
  3. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  4. Про підтвердження назви вулиці в селі Ротмістрівка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень