Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування та утворення вулиць.

Дата: 14.06.2023 15:45
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Ротмістрівська сільська рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць.

Організатор громадського обговорення - Ротмістрівська сільська рада.

Перелік назв вулиць, які пропонуються до перейменування:

с. Буда-Макіївка

– вул. Красна – на вул. ім. Сергія Нікітіна (житель села який є прикладом патріотизму, мужності, героїзму та всіх найкращих якостей характеру Українського народу добровільно, з перших днів військової агресії російської федерації проти України став на захист нашої Батьківщини і загинув 04 жовтня 2022 року  захищаючи Україну від російської окупації).

 

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси до 14 серпня включно, на поштову адресу: 20726, вул. Михайлівська, буд. 18, с. Ротмістрівка, Черкаський район, Черкаська область або на електронну пошту Ротмістрівської сільської ради: rotmistrivka@gmail.com  

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Ротмістрівській сільській раді за адресою: 20726, вул. Михайлівська, буд. 18, с. Ротмістрівка, Черкаський район, Черкаська область; електронна пошта: rotmistrivka@gmail.com,  телефон: .

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волошин Ігор Іванович.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Ротмістрівської сільської ради за посиланням https://rotmistrivska-gromada.gov.ua  протягом 5 днів після проведення громадських слухань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень