Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності для рибогосподарських потреб за межами с. Куцівка

Дата: 31.07.2023 09:01
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

УКРАЇНА

РОТМІСТРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ

 

14.07.2023                                                                                  3025 /VIIІ

 

Про затвердження технічної документації

про нормативну грошову оцінку земельної

ділянки комунальної власності для

рибогосподарських потреб за межами

с. Куцівка

 

 Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, статей 15,18,20,23 Закону України «Про оцінку земель», статті 201 Земельного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2021 №1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок», розглянувши технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності площею 2,8064 га для рибогосподарських потреб за рахунок земель водного фонду на території Ротмістрівської сільської територіальної громади (за межами с. Куцівка), розроблену підприємством  «Земекспертцентр», з метою економічного регулювання земельних відносин при визначенні розміру орендної плати за земельну ділянку комунальної власності, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності площею 2,8064 га для рибогосподарських потреб за рахунок земель водного фонду Ротмістрівської сільської ради за межами с. Куцівка. Кадастровий номер земельної ділянки 7123783500:02:002:0197.
  2. Нормативно грошова оцінка земельної ділянки комунальної власності площею  2,8064  га для рибогосподарських потреб за рахунок земель водного фонду Ротмістрівської сільської ради за межами с. Куцівка становить 67531,35 грн. та підлягає щорічній індексації відповідно до вимог діючого законодавства.
  3. Оприлюднити дане рішення на сайті сільської ради (https://rotmistrivska-gromada.gov.ua).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони природи та екології.

 

 

 

 

Сільський голова                                                            Володимир ХОВАЙБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень