A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Індивідуальна робота з дітьми, які знаходяться під соціальним супроводом

Дата: 11.07.2023 07:18
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» системно проводить заходи та працює з сім’ями, які потребують соціальної допомоги й підтримки, особливо під пильною увагою фахівців знаходяться діти, які позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених, багатодітних, неповних родин, дітки з інвалідністю та діти з числа внутрішньо переміщених осіб.

       Так, 10 липня 2023 року в закладі проводилася індивідуальна робота з хлопчиками з прийомної та опікунської сімей. Метою зустрічі було навчити дітей відповідальності, дати проявити творчість, задум, самостійно мислити та вміти знаходити правильне рішення. Під час виконання завдань хлопці висловлювати свої думки та пропозиції, розвиваючи фантазію. Завдання для дітей були підібрані відповідно до їх вікових можливостей та індивідуальних особливостей, і вони із задоволенням все виконали.

       Найголовнішою умовою соціалізації є спілкування. Діти багато розмовляли, ділилися своїми враження від канікул, влаштовували змагання. Усі отримали задоволення від зустрічі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень