A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Допомога сім’ям загиблих Захисників України

Дата: 06.07.2023 14:25
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Війна принесла та обрушила на нас стільки горя, що не кожна людина може перенести цю важкість. Мабуть, немає жодної громади, куди б не прилетіла сумна звістка про втрати на фронті своїх земляків. Звичайно, не оминули трагічні новини про загибель Захисників і нашу громаду. Залишаються діти без батьків, матері без синів, дружини без чоловіків.., а в душах – тривога, неспокій, сум і шалений біль. Таким родинам необхідна й моральна, і психологічна, й матеріальна підтримка.

       Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» проводить роботу з такими сім’ями, залучає до співпраці благодійні та громадські організації, щоб максимально задовольнити потреби родин, які втратили своїх рідних. Але часто бувають такі випадки, коли дивишся в ті сумні очі, і не знаєш, чим зарадити людині. Проте життя продовжується. Поради від фахівців дають позитивні результати. Налагоджуються зв’язки з дітьми-підлітками. Спілкування й розуміння протягом складних періодів можуть задати тон для життєвих рішень, які доведеться робити.

      Будь-хто, хто постраждав у якійсь мірі від військової агресії, може звернутися до комунального закладу, і фахівці в межах своєї компетенції нададуть необхідну допомогу та підтримку. Головне, не залишатися наодинці зі своїм горем!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень