A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Арттерапія для макіївських дітей

Дата: 06.07.2023 14:20
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

05 липня 2023 року в селі Макіївка відбувся захід «Наше село через рік після перемоги» для маленьких мешканців від Благодійної організація «Українська освітня платформа». За допомогою арттерапії, що допомагає пережити страхи, тривогу, внутрішні конфлікти, які на сучасному етапі нашого життя найбільше турбують дітей, організатори показували, як побороти особистісні негаразди.
Фото без описуФото без опису
У ході заходу діти виконували різноманітні вправи, клеїли груповий колаж, виготовляли коробочки для речей, грали в ігри, вчилися робити оздоровчі руханки, спілкувалися та мріяли про майбутнє. Не забули також і згадати про мінну безпеку. Кожен з учасників отримав неймовірне задоволення від зустрічі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Команда професіоналів від «Української освітньої платформи», яка системно працює на території нашої громади, у грайливо-розважальному стилі донесла до дітей цінну інформацію. Фахівець із соціальної роботи Оксана Кулик розповіла, як поводити себе, коли було помічено невідомий небезпечний предмет, схожий на міну. Психологиня Тетяна Бойко пояснила, як подолати знервованість та налаштуватися на спокій, а лікар Андрій Маслюк показав дієві фізичні вправи для покращення кровообігу та еластичної роботи суглобів.

       Наступного разу Благодійна організація відвідає Макіївку 17 липня, щоб допомогти діткам відволіктися та розвантажитися в умовах воєнного стану.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень