A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Сила Землі й Молитви, як живильний нектар в умовах воєнного часу

Дата: 28.06.2023 13:38
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Фото без опису

Біля святого місця нашого краю, джерела Пресвятої Богородиці, у селі Буда Макіївка відбулося виїзне засідання любительських клубів Ротмістрівської громади.

       Це місце було обране невипадково. По-перше, красу будянських лісів важко описати словами, а по-друге, існує прекрасна легенда про цю чарівну криничку. Одного разу чумаки їхали до Криму по сіль і зупинилися біля джерела з водою, щоб відпочити та втамувати спрагу. Попити води підійшов і віл. Люди дуже здивувалися, коли побачили, що віл став навколішки. А підійшовши до кринички, чумаки помітили у воді образ Пресвятої Богородиці. З тих пір це місце вважається святим, а вода – цілющою. І дійсно, під час лабораторних досліджень у воді виявили унікально збалансований склад мінералів, який поєднує корисні властивості та вишуканий смак.

Фото без опису

Освячення джерельної води, спільна Молитва за наших Захисників, цікавий історичний переказ про створення цього святого місця та окроплення присутніх водою, яка дає сили й здоров’я, – все це для людей, які щиро просять у Богородиці Миру для нашої України.

       Дякуємо за допомогу в організації заходу та смачну кашу Рибалко Люді, Оксані Зайвій, Катерині Дуденко та Тетяні Яруті за транспорне забезпечення, членам любительських клубів с. Ковалиха, с. Носачів, с. Ротмістрівка, старості Пасішнику Сергію та невід’ємній частині нашого закладу БО «Українська освітня платформа» Оксані Кулик, Тетяні Бойко та Маслюку Андрію.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень