A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Ми діти твої, Україно!

Дата: 01.06.2023 14:37
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

         Щороку 1 червня в усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це свято вважається одним із найважливіших, оскільки приурочене нашим найдорожчим, найціннішим янголяткам. Кожна дитинка має право на безмежну батьківську любов, на щасливу родину, на повагу та шану, на гідну освіту та на мирну, безпечну країну, в якій вона живе.

Фото без опису

Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» в цей день також привітав діток, які отримують послугу соціального супроводу, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та діток з інвалідністю. Для малечі було організовано майстер-клас з виготовлення літніх аплікацій, розважальні ігри та вправи. Під час заходу дітки виконували різноманітні завдання, грали в ігри, малювали на асфальті, танцювали, співали пісні та читали поезію. А наприкінці всі отримали подарунки від закладу та подякували за чудово проведений час.

       Усіх діток ми щиро вітаємо зі святом, бажаємо щасливого безтурботного дитинства, батьківської любові, справжніх друзів, міцної родини, щоденної радості, багато сміху, а найголовніше – миру та достатку на нашій землі!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень