A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

День захисту дітей в громаді

Дата: 01.06.2023 12:59
Кількість переглядів: 69

На жаль, День захисту дітей у 2023 році в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому , в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.


З нагоди свята  сільським головою Володимиром Ховайбою та працівниками відділу соціального захисту та охорони здоров'я Ротмістрівської сільської ради було надано гуманітарну допомогу дітям із сімей загиблих Захисників, прийомних сімей, дітям сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування. Це були продуктові набори, засоби гігієни , солодощі та іграшки.


Спонсорами заходу виступили громадська організація «СІЧ» Сміла, Україна, Денис Балмасов та благодійна організація "БФ "Допомога поруч 2022" м. Сміла. 
Дякуємо працівникам організацій та благодійних фондів, які присвячують свої зусилля захисту та добробуту дітей. Ваша праця надає надію, безпеку та можливості для маленьких сердець. Бажаємо  великої сили волі та успіху у вашій благородній місії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень