A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Як підтримати себе та інших під час війни

Дата: 29.05.2023 14:30
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

 

          Громадська організація «Десяте квітня» спільно з Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» 26 травня 2023 року провели тренінг для людей з числа внутрішньо переміщених осіб з метою покращення їхнього емоційного стану та психологічної підтримки тих, хто постраждав від війни.

        Фото без опису

Тренери працювали у двох групах: перша – для дорослих, заняття пройшло в комунальному закладі; а друга – для дітей, які працювали на галявині біля сільської церкви.

         У групі для дорослих було опрацьовано методи подолання стресу та психологічного навантаження, обговорено способи підтримки один одного та розглянуто найтиповіші проблемні ситуації, які виникають під час переміщення. А наприкінці всі учасники виконали кілька руханок, які допомагають перемогти страх, сум та злість.

         Дітки ж займалися на природі. У ході заходу було обговорено тему: «Безпечне спілкування, методи підтримки та самопідтримки». Фахівці із захисту прав дітей організували цікаві ігри та змагання, кожній дитині вручили багато подарунків та солодощів.

         Надзвичайно важливо залучати людей, які залишили свої домівки, до суспільного спілкування, підтримувати їх та надавати всю можливу допомогу. І діти, й дорослі залишилися задоволеними відвідуванням заходів, дякували тренерам та обіцяли й надалі залучатися до активної колективної роботи.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень