A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Щаслива родина – щаслива дитина

Дата: 22.05.2023 14:44
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

У рамках проєкту «ЮНІСЕФ – дитячі точки «Спільно», який реалізується програмою «Громада для сім’ї», Благодійна організація «Українська освітня платформа» у співпраці з Дитячим фондом ООН UNICEF в Україні провели захід для дітей з налагодження стосунків у родині, взаєморозуміння, організації спільного дозвілля «Щаслива родина – щаслива дитина». Зустріч відбулася у приміщенні Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмітрівської сільської ради».

Фото без опису

        На захід завітали дітки з числа внутрішньо переміщених осіб, з багатодітних сімей та з малозабезпечених родин. У ході розважальних ігор, фізичних вправ та повчальних настанов діти вчилися гуртуватися в одне ціле зі своїми батьками, отримувати радість від родинного спілкування, знаходити потрібні слова для налагодження стосунків. Піднесену атмосферу було створено за допомогою ігор «Чарівна хустка» та «Парашут», під якими кожен міг загадати найзаповітніше бажання. Проте в кінці з’ясувалося, що в дітей одне бажання – мир на українській землі.

       На завершення всі діти отримали подарунки та смаколики від Дитячого фонду ЮНІСЕФ. А організатори заходу почули велику кількість слів подяки й від дітей, і від батьків, і від закладу за їхню важливу роботу, яку вони проводять з тими, хто найбільше потребує допомоги та є найменш захищеними.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень