A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Планування та організація соціальних послуг у громаді

Дата: 19.05.2023 11:17
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

18 травня 2023 року в приміщенні Ротмістрівської сільської ради відбувся семінар для працівників соціальної сфери територіальних громад Черкаської області. Захід проводили представники Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації Волинець Людмила Петрівна та Моцний Микола Михайлович. На початку присутніх привітали директорка Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» Зайва Лідія Романівна та сільський голова Ховайба Володимир Іванович.

Фото без опису

       У ході семінару розглядалися питання загальних підходів до організації надання соціальних послуг відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» та опрацьовувалися методики визначення вартості соціальних послуг відповідно до Методичних рекомендацій розрахунку вартості соціальних послуг, затверджених Наказом Міністерства соціальної політики України від 07.12.2015 р.№ 1186.

       Семінар пройшов на високому рівні, оскільки лектори подали інформацію змістовно та доступно, використовуючи сучасні технології. Усі присутні оновили свої знання в законодавчих документах та отримали багато нових корисних відомостей стосовно своєї роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень