A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Берегині роду людського

Дата: 15.05.2023 11:02
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Набирає популярності  у світі свято, яке присвячене найдорожчим людям – Матерям. Українці також відзначають гарне  весняне  свято, сповнене любові та  поваги  до найріднішої  в світі людини -  Матері.

Відзначаючи  День Матері,  ми вшановуємо  неньку, яка  подарувала нам життя, навчила  любити цей світ,  творити добро,  виховала нас та своєю  щоденною молитвою оберігала від  життєвих  негараздів.

 Ця материнська любов і  жертовність є  неймовірною силою, що допомагає нам  долати  дороги  життя  і знову повертатися  до  отчого порогу.

 Адже наше життя на землі починається від матері, освячується  її  мудрістю, добротою і милосердям, терпінням та всепрощенням.

Напередодні Дня матері  в селі Ковалиха відбулося засідання    круглого столу клубу “Журавка”  на тему Вам,берегині роду.

Найщиріші слова подяки були  висловлено матерям, сини яких сьогодні,  ризикуючи своїм життям, захищають рідну України на Сході,   матерям-героїням,  жінкам, котрі  присвятили своє життя вихованню й  турботі про дітей.

По завершенню учасниці заходу висадили власноруч вирощену розсаду  чорнобривців, як  український символ  материнства, згадуваний у відомій пісні:

Як на ті чорнобривці погляну,

Бачу  матір  стареньку,

Бачу руки твої моя мамо,

Твою ласку я чую рідненька.    

Дорогі Матері!

Нехай кожен  день Ваш   буде мирним,  сонячним та радісним, осяяний любовю та щастям,  в душі квітує весна –  символ надії і змін на краще,- в оселях панують світло і злагода,  в серцях – добро і мудрість,  а в житті - любов і достаток!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень