Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

№1 від 27.01.2023

Дата: 30.01.2023 18:39
Кількість переглядів: 101

 

1. Про стан роботи з листами, заявами і скаргами громадян та заходи по їх удосконаленню.

2. Про стан реалізації делегованих повноважень у 2022 році.

3. Про звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської територіальної громади за 2022 рік.

4. Про перелік об’єктів та видів робіт  для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та кримінальне покарання у вигляді громадських робіт на 2023  рік.

5. Про перелік об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт  на 2023 рік.

6. Про перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт для відпрацювання

громадських робіт неповнолітніми особами на 2023 рік.

7. Про влаштування Плужнікової В.В. на повне державне утримання в

Черкаську медичну академію.

8. Про продовження терміну перебування в комунальному закладі «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини» Черкаської обласної ради Корженка Тіхона Олеговича, 17.06.2018 р.н., дитини, позбавленої батьківського піклування.

9. Про продовження терміну перебування в комунальному закладі «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини» Черкаської обласної ради Корженка Олега Олеговича, 02.07.2020 р.н., дитини, позбавленої батьківського піклування.

10. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо укладання договору дарування  житлового будинку, спільна часткова власність якого складає 1/6 та 1/2 та земельної ділянки, право користування яким має  неповнолітня дитина.

11. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо укладання договору дарування земельної ділянки, право користування  яким має неповнолітня дитина.

12. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо укладання договору дарування  житлового будинку, спільна часткова власність якого складає 1/6, право користування  яким має неповнолітня дитина.

13. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо укладання договору дарування житлового будинку, спільна часткова власність якого складає 1/6, право користування яким має неповнолітня дитина.

14. Про неналежне виконання батьківських обов’язків Миколенко Катерини Олександрівни щодо малолітніх дітей Миколенко Анни Олександрівни, 09.04.2015 р.н., Миколенко Софії Олександрівни, 15.11.2020 р.н., Коломійця Артема Максимовича, 26.07.2017 р.н.

15. Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія АДЕП» тарифу на теплову енергію.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень