Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

25 сесія VIIІ скликання 10.02.2023

Дата: 20.02.2023 11:34
Кількість переглядів: 101

 

 

  1. Про програму надання соціальних послуг Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» на 2023-2027 роки.
  2. Про  звіт про виконання бюджету Ротмістрівської сільської територіальної громади за  2022 рік.
  3. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 22.12.2022 № 24-12/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2023рік (23508000000)».
  4. Про утворення вулиці в селищі Вовківка.
  5. Про перейменування вулиці в селі Самгородок.
  6. Про проведення інвентаризації земельної  ділянки  для рибогосподарських потреб за межами сіл Куцівка та Ротмістрівка.
  7. Про укладання договірних відносин з надання послуг у сфері містобудування та архітектури на території Ротмістрівської сільської ради.
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки землі населених пунктів с. Ротмістрівка та сел. Вовківка.
  9. Про припинення дії договору оренди землі шляхом його розірвання в межах населеного пункту с. Носачів.
  10. Про надання Скарзі Олексію Олександровичу земельної  ділянки у користування на умовах оренди для  городництва в межах населеного пункту с. Носачів, вул. Гагаріна, б/н.
  11. Про надання Дорошенку Олександру  Олеговичу земельних ділянок у  користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Носачів.
  12. Про взяття на облік безхазяйних гідротехнічних споруд водних об’єктів розташованих на території Ротмістрівської сільської ради.
  13. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної форми власності.
  14. Про затвердження технічної документації  з нормативної  грошової оцінки частини земель Ротмістрівської сільської територіальної громади с. Куцівка Черкаського району Черкаської області.
  15. Про затвердження технічної документації  з нормативної  грошової оцінки частини земель Ротмістрівської сільської територіальної громади с. Ковалиха Черкаського району Черкаської області.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  17. Про затвердження  Руденко Наталії Володимирівні та Діденку Анатолію

Павловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення

 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову

власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,

господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах населеного пункту с. Мельниківка .
  2. Про затвердження проекту землеустрою та надання згоди на укладення договору земельного сервітуту.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  4. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  5. Про відмову Ситник Галині Іванівні у наданні земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Ротмістрівка.
  6. Про відмову  Єфімовій  Тетяні Яківні у наданні дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд.
  7. Про відмову Дзьомі Ользі Іларіонівні у  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Мельниківка, вул. Центральна.
  8. Про надання дозволу на укладання договору на виготовлення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій історико-культурного призначення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень