A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Сім’я – найцінніший скарб людини

Дата: 08.05.2023 09:54
Кількість переглядів: 397

Фото без опису

Первинною й важливою основою суспільства є сім’я. Хтось має її з народження, хтось знаходить пізніше, а хтось проживає життя самотньо. Вважається, що той, хто відшукав рідних по духу людей, отримав Боже благословення. Саме такий цінний дар отримала родина Петра Яковича Середи із села Санжариха, створивши прийомну сім’ю та взявши на виховання трьох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото без описуЗа час існування прийомною сім’ї дітки повністю адаптувалися до нових умов проживання. Петра Яковича та Олену Вікторівну Середу називають татом та мамою, діляться з ними й радістю, й болем, довіряють їм свої таємниці. Для профілактики виникнення сімейних конфліктів та з метою родинного згуртування фахівцем із соціальної роботи Любов’ю Тереховською було організовано виїзне заняття з сім’єю до урочища Апельня, яке знаходиться в лісовій зоні села Макіївка. Місцевість навколо цілющого джерела облаштована альтанкою для навчання, капличкою, дитячим майданчиком та столиками для обіду. Саме в такій мальовничій та казковій атмосфері за допомогою різноманітних вправ та ігор родина навчалася об’єднуватися в одне ціле, де кожен її член відчував себе важливою, невід’ємною частиною чогось великого, справжнього і святого.

Фото без опису

Сім’я – головна ланка у дитячому вихованні, саме в ній формується повноцінна особистість людини, а батьки – найближчі та найдорожчі для дитини люди, які на власному прикладі демонструють високі моральні цінності. Спільні заняття та вправи найміцніше об’єднують родину, дають можливість розвиватися та планувати майбутнє. Всі присутні отримали неймовірні враження, залишилися задоволеними навчанням та весняною природою макіївського лісу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень