A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Благодійна організація УКРАЇНСЬКА ОСВІТНЯ ПЛАТФОРМА завітала до Макіївки

Дата: 08.05.2023 08:21
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

03 травня 2023 року до Макіївки приїхали представники мобільної бригади БО Українська освітня платформа, щоб провести з жителями семінар «Ментальне здоров’я».

Фото без опису

У воєнний період, яких характеризується високим моральним навантаженням на населення, надзвичайно важливо підтримувати своє фізичне та емоційне здоров’я. Щоденні стреси поступово впливають на стан людини, заважають повноцінно жити та планувати своє майбутнє. Варто пам’ятати, що людський внутрішній ресурс – необмежений. Навіть у найскладнішій ситуації можна знайти вихід. Психологиня Тетяна Бойко показала макіївчанам прийоми збереження свого емоційного здоров’я та способи подолання стресових наслідків. А фахівець із соціальної роботи Оксана Кулик на власному прикладі продемонструвала декілька основних фізичних вправ, які періодично може виконувати кожен, щоб позбутися болю в ногах, спині, суглобах та м’язах.

        Жителі села з великим задоволення прослухали та занотували найголовніші моменти, наголосили, що такі заходи в теперішній час конче потрібні громадянам, адже нервове виснаження поступово впливає на якість життя.

       Варто пам’ятати, що кожен з нас повинен залишатися здоровим, щоб після перемоги побудувати таку країну, про яку ми мріємо вже давно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень