A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Макіївські діти проходили навчання з мінної безпеки

Дата: 08.05.2023 08:19
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

       За ініціативи директорки Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» Лідії Зайвої для макіївських дітей був організований захід «Мінна безпека», який провели представники мобільної бригади Української освітньої платформи. На навчально-розважальне дійство до Будинку культури завітали учні Макіївського ліцею, діти з числа внутрішньо переміщених осіб, з малозабезпечених, багатодітних сімей, дітки з інвалідністю та з неповних родин.

Фото без опису

       У зв’язку з повномасштабної війною в Україні зросла небезпека від вибухових пристроїв, тому фахівець із соціальної роботи Оксана Кулик та психологиня Тетяна Бойко в розважальній формі пояснили діткам, як виглядають міни, як відрізнити їх від інших предметів та що робити у випадку небезпечної знахідки. Після активних ігор всім учасникам вручили подарунки від дитячого фонду ЮНІСЕФ.

      Такі заходи надзвичайно важливі, адже вони допомагають убезпечити наших дітей від найстрашнішого. Макіївчани залишилися вдячними організаторам та після завершення заходу просили про нові цікаві зустрічі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень