A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Добре серце – відкрита душа

Дата: 05.05.2023 08:16
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

03 та 04 травня 2023 року завідуючою відділеннями Людмилою Жук та фахівцем із соціальної роботи Любов’ю Тереховською було проведено перевірку якості роботи соціальних робітників с. Макіївка Бойко Таїсії Миколаївни та с. Санжариха Маслюк Юлії Іллівни.

        Це – найвіддаленіші села Ротмістрівської громади. Але, хоч і розташовані вони на значній відстані, соціальні робітники добросовісно виконують свою роботу, завжди допомагають людям з інвалідністю та одиноким громадянам похилого віку.

Фото без опису

Перевіряючі завітали до 6 одиноких мешканців села Макіївка та відвідали 5 жителів села Санжариха, які знаходяться на обслуговуванні.

        Відвідування одиноких непрацездатних громадян соціальні робітники здійснюють згідно маршрутного листа, послуги надаються в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом та підопічними.

Фото без опису

Упродовж уже 9 років, щодня і в дощ, і в жару, і в холод, поспішає до своїх одиноких односельців Бойко Таїсія Миколаївна. Вона – добра, працьовита, відповідальна людина, постійно дбає, щоб її 12 підопічних, яких вона обслуговує, мали хліб і до хліба, і субсидію оформить, і ліки принесе, і просто вислухає кожного.

        Маслюк Юлія Іллівна за 4 роки на цій посаді встигла багато зробити для своїх підопічних. Вона завжди готова прийти на допомогу стареньким, постійно дбає, щоб її 10 одиноких людей, яких вона обслуговує, були забезпечені всім необхідним і ні в чому не мали потреби. Це мудра, добра, щира, привітна жінка. Людина, яка разом з ними розділить радість і смуток, вона вміє слухати і знаходити потрібні слова, щоб утішити й розрадити їх.

Фото без опису

Часто, не рахуючись зі своїм часом, у вихідні дні чи під час відпустки вона готова прийти на допомогу до своїх стареньких, оточити їх своєю увагою та турботою. А вони її, як вже рідну донечку, чекають, виглядають і з радістю зустрічають. От такі наші соціальні робітники!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень