A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Людина починається з добра

Дата: 01.05.2023 14:21
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

      Ще з давньоруських часів благодійність була традицією нашого народу. Цілком природним і закономірним вважалося допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба просто за «дякую».

      Часто чуємо, що «дякую» на хліб не намажеш і в кишеню не покладеш, але спростувати ці слова можуть у продуктовому магазині села Макіївка, де за чарівне слово можна отримати ХЛІБ!!!

       Ініціаторами стали місцеві підприємці сім’ї Кохась Наталії та Василя. Вони щопонеділка безкоштовно надають хліб людям, які знаходяться на обслуговуванні в Комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради». Соціальний робітник відразу ж розвозить своїм підопічним свіжоспечену паляницю. Цю хлібну допомогу отримують сільські пенсіонери з великою вдячністю та зі сльозами на очах. І оте тихе, маленьке слово «дякую», наповнене глибоким змістом та багатогранністю, часто стає не лише виразом подяки, а й проявом поваги, ідентифікатором симпатії та налагодження робочих взаємин.

       Дуже хотілося б, щоб і в інших селах нашої громади взяли за приклад цей безцінний досвід, адже людина починається з добра!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень