A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Батьківський лекторій у селі Ташлик

Дата: 19.04.2023 14:35
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

19 квітня 2023 року в селі Ташлик, у приміщенні сільської ради, пройшов батьківський лекторій «Усвідомлене та відповідальне батьківство» із сім’ями, які потрапили у складні життєві обставини. Метою заходу було спонукання батьків до відповідального виховання своїх дітей та сприяння у зміцненні довірливих стосунків між дорослими та дітьми.

Фото без опису

      У нашому житті діти займають найважливіше місце. Вони – наш найкоштовніший скарб  і наше найбільше досягнення, надія на світле майбутнє. Але іноді трапляється так, що під час виховання ми втрачаємо взаєморозуміння з дітьми, важко знаходимо з ними спільну мову, не контролюємо події в їхньому житті. Відстань між батьками й дітьми виростає такою великою, що перетворюється в безмежну прірву. Щоб попередити таку ситуацію, треба підібрати правильний стиль виховання, в якому й батьки, й діти будуть відчувати себе комфортно та повноцінно. Саме тому фахівці Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» працюють з сім’ями, які мають складнощі з дитячим вихованням або там, де батьки ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків.

Фото без опису

Під час батьківського лекторію учасники прослухали лекцію про стилі виховання, обговорили проблеми у вихованні своїх дітей, пройшли тест на методи виховання дитини в сім’ї та проглянули відео про дівчинку, яка втратила любов своїх батьків. Після почутого кожен з присутніх озвучив свої найперші кроки, які він зробить, щоб подолати складні життєві обставини.

         Якщо ми хочемо, щоб наші діти виросли щасливими та здоровими, ми маємо забезпечити їм нормальне дитинство, на яке вони мають право.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень