A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Оточені турботою літні люди с. Куцівка щиро дякують соціальному робітникові за роботу

Дата: 24.03.2023 10:43
Кількість переглядів: 101

 

 

23 березня 2023 року директором комунального закладу Лідією Зайвою та завідуючою відділеннями  Людмилою Жук було перевірено якість надання соціальних послуг соціальним робітником  с. Куцівка  Ольгою Герасименко.

Фото без опису

 

Лідія Зайва та Людмила Жук відвідали 10 одиноких  громадян похилого віку, які знаходяться на обслуговуванні,  ознайомилися з виконанням умов договорів про соціальне обслуговування, вияснили  в бесідах з обслуговуваними про перелік  та якість  соціальних послуг, що надаються соціальним робітником. Окрім того,  була доставлена та вручена гуманітарна допомога для8  жителів  с.Куцівка.

         Соціальний робітник знаходилася на робочому місці згідно з маршрутним листом. Послуги одиноким непрацездатним громадянам надаються в повному обсязі за Державним стандартом відповідно індивідуальних планів та договорів, укладених між комунальним закладом  та одинокими.

Приємно, що в усіх домівках підопічних, яких ми відвідали,  було  тепло та прибрано. Соціальний робітник по-материнськи  піклується про своїх 14 підопічних, щоб всі вони були забезпечені продуктами харчування, ліками, допомагає по господарству, прибирає  оселю та надає інші послуги згідно індивідуального плану.

Спокійна, порядна, працьовита і дуже відповідальна жінка Ольга Герасименко  завжди готова підтримати своїх стареньких, турбується, щоб вони ні в чому не мали потреби, а ще вона вміє кожного терпляче вислухати, порадити і просто поспілкуватися. Часто, не рахуючись зі своїм часом, у вихідні дні, під час відпустки вона готова прийти їм на допомогу. А вони, як вже свою рідну донечку, чекають її,  виглядають та з радістю зустрічають і називають її « швидкою допомогою».

Теплі слова подяки від підопічних за якісне та своєчасне надання соціальних послуг, за щирість у спілкуванні, турботу про них - це основні показники належного обслуговування самотніх громадян громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень