A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Надання якісних та вчасних послуг - головне завдання соціальних робітників комунального закладу

Дата: 08.03.2023 09:35
Кількість переглядів: 264

06-07 березня 2023 року завідуючою відділеннями Людмилою Жук було перевірено якість надання соціальних послуг соціальними робітниками

с.Ковалиха Швидкою Оксаною Григорівною та Герасимів Валентиною Миколаївною; с.Ташлик – Лихолай Ольгою Іванівною та Соляр Людмилою Петрівною.

Під час перевірки ми відвідали 18 громадян, які знаходяться на обслуговуванні. Крім того, була доставлена та вручена гуманітарна допомога для жителів с.Ковалиха. В черговий раз була відвідана інвалід ІІ групи Гончар С.І., якій було надано допомогу одягом та продуктами харчування.

Усі соціальні робітники знаходилися на робочому місці згідно з маршрутними листами. Послуги одиноким непрацездатним громадянам надавалися в повному обсязі за Державним стандартом згідно індивідуальних планів та договорів.

Приємно, що наші соціальні робітники турбуються про своїх підопічних, намагаються вирішувати всі їхні проблеми, вчасно закупити ліки та продукти харчування, дбають про забезпечення паливом та вчасно оформляють субсидії. Напередодні жіночого свята соціальні робітники, хто як міг, привітали своїх підопічних: хто невеличким подарунком, а хто кожному вручив весняні котики.

Яскраве враження ми отримали, відвідуючи підопічну з с.Ташлик Дядик Лідію Володимирівну, якій у квітні цього року виповниться 76 років. Вона пережила багато чого, але, незважаючи на свій стан та вік, вона турбується навіть про своїх домашніх тварин. Курочка, яка пошкодила ногу проживає разом з бабусею і вже, вилікувавшись, вона продовжує знаходитися в домі разом з нею, ходить за нею, розмовляє з нею, у неї своє місце, де вона несеться, своя територія, щоб погуляти. Незважаючи на присутність птиці у будинку бабусі, в неї чисто й затишно.   

Приємно було чути від підопічних слова подяки на адресу наших соціальних робітників за їх порядність, відповідальність, сумлінне виконання своїх посадових обов’язків, за якісне і своєчасне надання соціальних послуг та шанобливе ставлення до ветеранів, людей похилого віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень