A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

22 сесія VIІI скликання 11.11.2022

Дата: 16.11.2022 10:45
Кількість переглядів: 80

 

 

 

  1. Про Програму організації та проведення громадських  робіт на території Ротмістрівської сільської ради на 2023 рік.
  2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2021 № 16-6/VIІІ «Про програму з утримання та поточного ремонту об'єктів благоустрою Ротмістрівської сільської територіальної громади комунальним підприємством «Ротмістрівське» на 2022 рік».
  3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 16.08.2019 №30-2/VII «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр   надання   адміністративних послуг» Ротмістрівської сільської ради».
  4. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2021 № 16-12/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської  територіальної громади на 2022рік (23508000000)»
  5. Про передачу комунального майна в оперативне управління комунальному підприємству «Ротмістрівське» Ротмістрівської сільської ради
  6. Про виготовлення топографо-геодезичної основи для розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ротмістрівської сільської територіальної громади.
  7. Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Ротмістрівської сільської територіальної громади.
  8. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 14.09.2020 № 44-33/VII «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки землі населеного пункту с. Куцівка.
  10. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної форми власності.
  11. Про затвердження РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ РІЗДВА СВЯТОГО ІВАНА ХРЕСТИТЕЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ В М. СМІЛІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в межах населеного пункту с. Самгородок.
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами населених пунктів сіл Ротмістрівка та Куцівка.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  14. Про припинення права користування земельними ділянками.
  15. Про виведення із членів особистого селянського господарства.
  16. Про відмову Семинозі Анатолію Івановичу у наданні земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд в межах населеного пункту с. Самгородок, вул. Головченка Тихона, 54.
  17. Про надання дозволу на укладання договору на виготовлення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій історико-культурного призначення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень