A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини з передової!

Дата: 02.03.2023 10:32
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

На запрошення директорки Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» Зайвої Лідії Романівни на зустріч з жителями громади приїхав військовослужбовець ЗСУ Терещенко Анатолій Пантелейович, щоб повідомити останні новини з передової та додати надії в очікуванні нашої перемоги.

       Анатолій Терещенко – уродженець села Макіївка, відома людина на Смілянщині, письменник та поет. Свого часу він був головою колгоспу в Макіївці, заступником голови Смілянської районної адміністрації, гарний організатор та сподвижник, очільник громадської організації «Територія гідності», великий патріот України. У перші дні повномасштабного вторгнення рф долучився до лав територіальної оборони, а потім – до ЗСУ.

        Гість розповів, що на цей час українські військові забезпечені всім необхідним, мають високий бойовий дух та мотивацію, налаштовані на повне звільнення українських земель. Усі воїни проходять гарну підготовку перед тим, як поїхати на фронт, озброюються сучасною західною зброєю. Велике значення мають військові навчання за кордоном, у безпечній, спокійній обстановці, де можна ґрунтовно набути професійних навичок, особливо в користуванні найновітнішим озброєнням. Також було зазначено, що в Україні прекрасно організований волонтерський рух, який вносить колосальну допомогу в нашу перемогу, тому що в нас немає іншого виходу, окрім повного розгрому ворожої армії та знищення диктаторського режиму в сусідній державі.

       Жителі громади запитали Анатолія Терещенка, чим вони можуть на цьому важливому етапі допомогти нашим воїнам, і він відповів, що найкращою підтримкою зараз стануть щирі молитви та безмежна віра в нашу ПЕРЕМОГУ!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень