A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Батьки, знайдіть у своєму графіку місце для дитини!

Дата: 28.02.2023 16:17
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Батьки грають важливу роль у житті своїх дітей, зокрема, в організації їх дозвілля та сприянні їх розвитку. Ось декілька порад, які можуть допомогти батькам слідкувати за дозвіллям своїх дітей та приділяти їм достатньо уваги:

🔹Встановіть правила. Спілкуйтеся зі своїми дітьми про те, які види дозвілля є прийнятними та неприйнятними для вашої родини. Встановіть чіткі правила щодо використання електронних пристроїв, годин відходу на сон та інших справ, що стосуються дозвілля.

⛹🏻‍♀️Будьте активними разом. Дозвілля може бути часом для того, щоб провести час разом зі своїми дітьми. Заплануйте спільні заняття, такі як велосипедні прогулянки, заняття спортом або відвідування кінозалу.

📚Сприяйте розвитку. Спробуйте знайти способи, які сприятимуть розвитку ваших дітей під час дозвілля. Наприклад, знайдіть інтерактивні ігри, які сприятимуть розвитку мислення, сприяйте читанню, або допоможіть дітям розвинути інші навички.

🔹Будьте в курсі справ. Спілкуйтеся зі своїми дітьми про те, що відбувається у їхньому житті. Питайте про їхніх друзів, хобі та інтереси. Це може допомогти вам зрозуміти, що важливо для ваших дітей та які види дозвілля є найбільш приємними для них.

🔹Створюйте сприятливу атмосферу. Облаштуйте домашнє оточення, яке сприятиме дозвіллю та розвитку. Знайдіть у своєму графіку місце для дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень