A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

З обличчя води не п’ють, з обличчя вік розпізнають

Дата: 13.02.2023 11:14
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

У п’ятницю 10 лютого 2023 року у приміщенні Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» відбулося заняття зі студентами Університету ІІІ віку, яке провела директорка Зайва Лідія Романівна.

      Під час заняття студенти обговорювали косметичні способи догляду за обличчям. Ні для кого не секрет, що саме шкіра видає інформацію про вік. При невідповідному догляді на шкірі з’являються ознаки старіння: знижується пружність шкіри, еластичність, зменшується товщина епідермісу, погіршується утримання вологи, виникають зморшки, провисання, погіршується вироблення себуму (шкірного сала). Обличчя кожним своїм сантиметром говорить про втому та вік.

       Старіння – процес неминучий, але йому зовсім необов’язково давати про себе знати передчасно. Тим паче, що довго виглядати молодо цілком реально. Правильний щоденний догляд може суттєво відсунути в часі процес старіння та знизити його зовнішні прояви. Але все це повинно бути в комплексі.

       Краса обличчя – це вияв внутрішнього стану людини. Жодна косметика нікому не допоможе, якщо людина зла, мало посміхається (похмура), веде неправильний спосіб життя, має шкідливі звички, нераціонально харчується, її шкіра ніколи не буде сяяти красою.

       У ході заняття лекторка розповіла про відомі українські косметичні бренди, порівняла їх із закордонними. Наголосила, що зараз у моді косметика, яка містить натуральні інгредієнти. Слухачі розглянули кілька рецептів приготування масок для обличчя в домашніх умовах та розповіли про свої способи догляду за шкірою лиця. У підсумку було наголошено, що для довголіття та краси необхідно вести здоровий спосіб життя, уникати стресових ситуацій, правильно харчуватися та використовувати натуральну косметику, тоді молодість триватиме довше.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень