A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Комунікаційна та емоційна компетентність соціальних працівників

Дата: 10.02.2023 14:58
Кількість переглядів: 186

       08-09 лютого 2023 року в Черкаському обласному центрі соціальних служб проходило дводенне навчання за програмою тематичного короткотермінового семінару «Комунікаційна та емоційна компетентність соціальних працівників» для тих, хто працює в соціальній сфері. Від Ротмістрівської ТГ на навчанні була фахівець із соціальної роботи Тереховська Л.М.

       Під час тренінгу, який проводили Пона Людмила Михайлівна, начальниця відділу методичного забезпечення соціальної роботи та підвищення професійних компетенцій працівників надавачів соціальних послуг, та Березовська Людмила Валеріївна, заступниця директора, було розглянуто засоби ефективної комунікації, конструктивні та деструктивні сторони емоційних проявів, види конфліктів та способи їх розв’язання без втрат, різні техніки висловлювання, зокрема елементи ненасильницького спілкування та багато інших проблематичних питань, якими користуються надавачі соціальних послуг у повсякденному професійному житті.

        Учасники тренінгу отримали багато корисних навичок під час виконання вправ, зокрема опанували різні методики для подолання наслідків емоційних проявів, розглянули шляхи вирішення складної життєвої ситуації під час перенасичення емоціями, способи вирішення конфліктів та багато іншого. А головне, отримали неймовірні враження від навчання та від спілкування зі своїми колегами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень