A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

21 сесія VIІI скликання 16.09.2022

Дата: 21.09.2022 11:30
Кількість переглядів: 86

 

  1. Про порядок перейменування вулиць та встановлення пам’ятних знаків у Ротмістрівській сільській територіальній громаді.
  2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 28.04.2021 № 6-3/VІІІ «Про програму профілактики злочинності на території Ротмістрівської сільської ради на 2021-2024 роки».
  3. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 24.12.2021 № 16-12/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2022рік ( 23508000000)».
  4. Про намір передачі частини нежитлового приміщення (котельня)  в оренду в с. Макіївка, вул. Центральна, 24.
  5. Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «Шпола-Агро Індустрі» земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту   с. Носачів.
  6. Про розроблення детального плану території земельної ділянки в с  Ротмістрівка на перехресті вулиць Шевченка та Стельмащука.
  7. Про включення до переліку земельних ділянок водного фонду для підготовки лоту для проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди на нього разом з водним об’єктом, що на ньому розташований та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) за межами сіл Куцівка та Ротмістрівка.
  8. Про виділення земельної частки (паю) на місцевості Бойко Наталії Саверіївні.
  9. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в межах населеного пункту с. Ковалиха.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Ташлик.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під об’єктом комунальної власності для обслуговування місцевого кладовища в межах населеного пункту  с. Макіївка.
  13. Про затвердження РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ РІЗДВА СВЯТОГО ІВАНА ХРЕСТИТЕЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ В М. СМІЛІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в межах населеного пункту с. Самгородок.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  15. Про затвердження детального плану території земельної ділянки частини господарського двору вздовж вулиці Шевченка в адміністративних межах Ротмістрівської сільської ради в межах населеного пункту с. Ротмістрівка Черкаського району, Черкаської області (за межами населеного пункту  с. Ротмістрівка).
  16. Про затвердження детального плану території земельної ділянки в   с. Ташлик Черкаського району, Черкаської області (за межами населеного пункту).
  17. Про припинення права користування земельними ділянками.
  18. Про виведення із членів особистого селянського господарства.
  19. Про відмову Панченко Юлії Іванівні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про надання дозволу на укладання договору на виготовлення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій історико-культурного призначення.
  21. Про виплату одноразової допомоги дитині-сироті після досягнення 18-річного віку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень