A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

20 сесія VIІI скликання 29.06.2022

Дата: 06.07.2022 15:20
Кількість переглядів: 122

 

 

  1. Про  внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2021 № 16-9/VІІІ «Про програму підтримки Черкаського батальйону територіальної оборони в/ч А7324 на 2022-2025 роки».
  2. Про  внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2021 № 16-3/VIІІ «Про виконання комплексної  програми «Турбота» Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2021 рік та затвердження комплексної програми «Турбота» Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2022-2025 роки».
  3. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради  від 24.12.2021 № 16-12/VІІІ «Про бюджет Ротмістрівської сільської територіальної громади на 2022рік ( 23508000000)».
  4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 20.11.2020 № 47- 10/VII «Про створення Служби у справах дітей Ротмістрівської сільської ради та затвердження положення про Службу у справах дітей».
  5. Про створення медичних пунктів тимчасового базування на території Ротмістрівської сільської територіальної громади та затвердження Положення про медичний пункт тимчасового базування.
  6. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку.
  7. Про внесення змін до додатку 1 до рішення сільської ради від 06.08.2021 №10 – 6 /VIIІ «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності».
  8. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 30.06.2021 № 8-15/VIII «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки під об’єктом комунальної власності для обслуговування місцевого кладовища в межах населеного пункту с. Макіївка».
  9. Про внесення змін до рішення Ротмістрівської сільської ради від 14.09.2020 № 44-28/VII «Про надання РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ РІЗДВА СВЯТОГО ІВАНА ХРЕСТИТЕЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ АВТОКЕФАЛЬНОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ В М. СМІЛІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в межах населеного пункту с. Самгородок».
  10. Про проведення інвентаризації земель комунальної власності в межах населеного пункту с. Носачів.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки землі населеного пункту с. Ковалиха.
  12.  Про надання публічному акціонерному товариству «Черкасиобленерго» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії в межах населеного пункту с. Ротмістрівка.
  13.  Про надання Смілянському районному споживчому товариству дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населених пунктів с. Ковалиха та с. Мельниківка.
  14.  Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Ротмістрівської сільської ради.
  15.  Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності.
  16.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) у користування на умовах оренди для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Буда-Макіївка.
  17.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок за цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.
  18.  Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Ташлик.
  19.  Про припинення права користування земельними ділянками.
  20.  Про надання дозволу на укладання договору на виготовлення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій історико-культурного призначення.
  21.  Про план роботи сільської ради на ІІІ  квартал 2022  року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень