A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ротмістрівська сільська територіальна громада
Черкаська область, Черкаський район

Про участь у ІІІ етапі ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Дата: 20.12.2022 12:14
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Щорічно заклади загальної середньої освіти Ротмістрівської сільської територіальної громади залучають здобувачів освіти до участі у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої!» Метою конкурсу є популяризація творчої спадщини Т.Г. Шевченка, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, збереження та розвиток інтелектуального потенціалу України, державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителя.

  Цьогоріч Комунальний заклад «Ташлицький ліцей Ротмістрівської сільської ради» представив матеріали на ІІІ (обласний) етап Конкурсу у номінації «Література» на тему: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»: роботу виконала учениця 8 класу Микуляк Ірина Андріївна, учитель – Котляренко Ірина Олександрівна.

  У конкурсній роботі висвітлено патріотизм та героїзм, самовідданість і відвагу військових ЗСУ, які стали на захист України проти російської агресії.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень